Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145 JTD 105hp

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 145 JTD 105hp

Здравейте Алфа маняци, пред погледа ми попадна една Алфа 145 1.9 JTD 105hp, и понеже за Алфите нищо незнам (освен че поддръжката им е скъпа) да ви питам дали колата е добра, като двигател, ходова част и евентуално возия макар че това малко купе едва ли вози кой знае колко меко . За двигателя и аз незнам защо питам след като това е най-добрия дизелов агрегат създаван до сега, но за ходовата част въпроса е актуален

Поздрави и благодаря ня всички предварително.

Модела е 2000год. на 190 000км. всички екстри за модела с мн. готини джанти, от В. Търново е и ако някой я е виждал или знае нещо за нея да каже ако обича. 5бона е цената.

Пусни търсачка в тоя раздел и ще намерищш всичко, което ти е необходимо да знаеш.
    накратко ще ти кажа, че окачването е евтино (същото като рпи типо, темпра, браво/а). По-важно е да се види добре двигателя и периферия, защото евентуални ремонти по него могат да излезнат скъпичко - турбина, горивни помпи...
    Успех!
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Благодаря Ще се радвам на още мнения защото търсачката не намира нищичко, още по малко за дизеловия мотор

Comment

Първоначално публикувано от ancho
        Благодаря Ще се радвам на още мнения защото търсачката не намира нищичко, още по малко за дизеловия мотор
        Пусни да търсиш теми, където има мои мнения и ще видиш к'во става
        _______
        146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          Пусни да търсиш теми, където има мои мнения и ще видиш к'во става

Би ли ми помогнал, защото не съм много наясно как се търсят мнения на определен потребител?

Comment

Отваряш търсачката, пишеш 'ЖТД' или 'JTD' в полето 'търси по дума', после в полето тРъсете по автор (така пише наистина ) пиши моя ник и излизат.
            Нямам никакви претенции да съм писал ценни постове, просто съм чел и писал в почти всички жтд-теми и затова се предлагам като ориентир
            _______
            146 JTD - ex

Comment

Re: Алфа 145 JTD 105hp

Модела е 2000год. на 190 000км. всички екстри за модела с мн. готини джанти, от В. Търново е и ако някой я е виждал или знае нещо за нея да каже ако обича. 5бона е цената.
              http://www2.mobile.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details за тази ли става въпрос

Лично не съм я виждал на живо ( може и да е из областта някъде, не в самия град) А инъче не изглежда зле колата , освен предната броня , която е за по-стария модел
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ми явно е имала някакъв удар отпред Калниците ми изглеждат леко натиснати също
                _______
                146 JTD - ex

Comment

Тази е !!! Тъкмо ще си кажете мнението по снимките. Удар??? Калниците май нямат проблеми, поне така виждам, обаче за бронята щом казвате??? Иначе с предно предаване трябва да е нали? А и какви са тези насечени дискове?

Comment

алфата наистина си я бива на мен лично ми харесва а тези дискове до колкото знам са вентилирани или там както се казват за по добро охлаждане.
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

...

Доколкото си спомням колата беше с някаква тунингована броня , и била ниска, затова била сменена . Виж турбото как е и дали върви добре , изглежда на пазена и карана кола Ока4ването не е такава болка
                      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от New_Alfa_Maniak
                        алфата наистина си я бива на мен лично ми харесва а тези дискове до колкото знам са вентилирани или там както се казват за по добро охлаждане.
                        Добра фаца вади стях, но на мотор 105 ЖТД такива дискове...след като макс скорости, от които ще се налага да спираш екстремно са 150-160 км/ч Ако ще се кара нормално колата (каквато е идеята на тоя модел ), се губи идеята сякаш
                        ...да не говорим, че без добри гуми ефектът на тунингованите дискове се губи на момента
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Working...
                        X